Gevelbekleding

l

Gevelbekleding Installateur Regio Wevelgem

Zonder een deftige, stevige buitenschil heeft uw woning weinig waarde. Daarom hebben we ons niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van daken, maar zijn we ook heel ervaren in diverse gevelbekledingen.

Wij geven uw woning of bedrijfsgebouw een stevige basis zodat u hier met een gerust hart op verder kunt bouwen. Voor alle binnenwerken verwijzen we graag naar onze collega-aannemers die u verder zullen helpen met het interieur van uw woning of de praktisch indeling van uw bedrijfsgebouw.

We beschikken dus niet alleen over vakbekwame dakwerkers, ook voor het plaatsen van gevelbekledingen hebben we een uiterst gedreven en getalenteerd team.

Zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken, klein of groot, kunt u steeds bij ons aankloppen. Ziet u het bos door de bomen niet meer en heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste gevelbekleding? Wij helpen u graag verder met advies geheel op maat van uw wensen en budget.

Waarom Gevelbekleding

De standaard bakstenen muur wordt steeds vaker vervangen of aangevuld met andere gevelbekleding. Mensen willen dat hun woning een unieke uitstraling heeft en hebben de voordelen van diverse andere gevelbekledingen ontdekt. Vaak gaat het dus om het esthetische, maar ook op praktisch vlak kiezen mensen vaak voor een extra aanvulling die hun gevel duurzamer maakt.

 

ESTHETISCH
ESTHETISCH

Zoals hierboven al gezegd willen mensen een huis met een eigen uitstraling. Niet de twaalf in en dozijn-woning, maar een aparte look die in het oog springt.
Maar vaker nog heeft de bestaande gevel zijn beste tijd gehad en opteert men voor een nieuwe gevelbekleding boven de oudere, waarbij men algauw eens een kijkje gaat nemen bij eventuele alternatieven.

ISOLATIE
ISOLATIE

Sommige woningen moeten extra geïsoleerd worden. Hierbij kun je kiezen tussen binnen- en buitenisolatie of spouwmuurisolatie. Dit laatste is uiteraard niet mogelijk als er geen spouwmuur is en ook binnenmuurisolatie is in veel gevallen niet echt een optie. Om de buitenmuurisolatie te verbergen of aanvullend te isoleren, is het nodig om een nieuwe gevelbekleding te plaatsen. Heel vaak kiest men hier voor crepi, maar ook PVC, zink en hout zijn hier prima keuzes.

TALLOZE OPTIES
TALLOZE OPTIES

Bij ons kunt u terecht voor gevelbekleding in zink, hout, PVC, steenstrips en crepi. Maar er zijn nog heel wat andere opties mogelijk.
Liefst iets onderhoudsvriendelijks maar toch goed voor de portemonnee? Maakt het budget minder uit, maar wilt u een milieuvriendelijk materiaal?
Wij bespreken alles zorgvuldig met u door en vinden voor voor elke woning, elke situatie en elk budget een geschikte oplossing.

Gevelbekleding in diverse materialen

Voor het bekleden van gevels is er een enorme keuze aan verschillende materialen. En die keuze lijkt steeds groter te worden. Hout, PVC, steenstrips, metaal, crepi,… Het zijn allemaal materialen die u geregeld tegenkomt wanneer u over de Vlaamse wegen rijdt. Vaak worden diverse materialen ook gecombineerd. Op die manier verkrijgt elke woning een unieke uitstraling.

Hout is één van de populairste gevelbekledingen, op de voet gevolgd door PVC. Maar ook steenstrips zijn nog steeds populair, net als crepi. En tegenwoordig heeft men de vele voordelen van een zinken gevel ook ontdekt.

Bij Dakwerken Wevelgem kunt u voor alle hierboven opgenoemde gevelbekledingen terecht, met als specialiteit zink.

Extra informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze werking? Aarzel dan niet om ons te contacteren!