Veluxen

l

Velux installateur regio Wevelgem

Velux ramen staan ​​synoniem voor kwaliteit en stijl. Bij Dakwerken Wevelgem kiezen we er dan ook resoluut voor om uitsluitend met Velux-producten te werken. Dat geeft ons de mogelijkheid om u, als klant, een uiterst scherpe prijs te bieden.

Ons ervaren team heeft een doorgedreven kennis van alle mogelijke Velux-toepassingen en komt graag bij u langs voor de installatie of eventuele reparatie van al uw dakramen.

Wij plaatsen zowel klassieke Velux dakvensters, als dakkoepels en lichtstraten van verschillende groottes.

Heeft u hulp nodig bij uw keuze? We komen de situatie ter plaatse bekijken en geven u graag advies omtrent de meest efficiënte oplossing voor uw persoonlijke wensen. Zo haalt u steeds het maximum aan natuurlijk licht in uw huis.

Wenst u graag een offerte? Dan stellen we die met plezier gratis en vrijblijvend voor u op.

Velux Voordelen

Het mag duidelijk zijn: wij zijn fan van het merk VELUX. Dat komt omdat het merk niet alleen zeer duurzaam en milieuvriendelijk is, maar ook buitengewoon goed is qua kwaliteit en heel veel voordelen biedt.

GEMAKKELIJKE INSTALLATIE
GEMAKKELIJKE INSTALLATIE

VELUX dakramen zijn gemakkelijk te plaatsen. Dat komt niet alleen omdat Velux voorziet in alle nodige plaatsingsaccessoires, maar ook technische informatie en installatiehandleidingen voorziet. U zou in principe uw dakraam zelf kunnen plaatsen, maar dit raden we ten zeerste af omdat er toch enige ervaring en kennis voor nodig is om uw raam volledig waterdicht af te werken.

UPGRADE VAN UW WONING
UPGRADE VAN UW WONING

Uw woning snel en kostenefficiënt extra waarde geven? Met een Velux dakraam krijgt uw huis meteen een upgrade.
Naar een eventuele verkoop toe, is een zolder met reeds geplaatste dakramen een absolute troef.
De extra, natuurlijk lichtinval creëert daarbij ook een frissere look met meer ruimtegevoel. Dit geeft de uitstraling van uw woning meteen een flinke boost.
Bovendien weet u dat u met een Velux raam investeert in kwalitatief materiaal dat jarenlang meegaat.

VAN RAMEN TOT ONDERHOUDSKITS
VAN RAMEN TOT ONDERHOUDSKITS

Bij Velux vindt u niet alleen dakramen in alle maten en vormen, (verduisterende) rolgordijnen, muggengaas,… maar ook zonneschermen, rolluiken en diverse accessoires zoals bedieningsstangen, afstandsbedieningen, onderhouds- en reparatiekits, kindveilige openingsbeperkers en nog veel meer. Ze hebben er werkelijk aan alles gedacht.

Velux installateur in Wevelgem en ruime omgeving

Op de website van Velux vindt u de quote: “Al meer dan 80 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Onze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.”

Deze waarden willen ook wij graag uitdragen naar onze klanten. Kwaliteit combineren met duurzaamheid en comfort.

Dankzij de diverse soorten Velux ramen kunt u heel creatief omspringen met uw dakruimte en uw woning meteen een fikse meerwaarde geven. Niet alleen financieel, maar ook puur op esthetisch en praktisch vlak. Maak bijvoorbeeld een muur van ramen in een soort van uitplooibare dakkapelstijl of verdeel uw zolder in twee aparte slaapkamers en creëer zo meer privacy voor uw twee puberdochters.

Heeft u graag controle over uw dakramen vanop afstand? Maak dan gebruik van de Smart Home-oplossing met VELUX INTEGRAelektrische dakvensters, gordijnen en rolluiken in combinatie met het VELUX ACTIVE-pakket. Op die manier wordt de temperatuur, de luchtvochtigheid en de luchtkwaliteit voortdurend gemonitord en kunt van overal in uw woning met een eenvoudige druk op de knop uw Velux producten regelen.

Extra informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze werking? Aarzel dan niet om ons te contacteren!